rubolov Опубліковано: 26 липня Опубліковано: 26 липня Привіт, колеги. Пишу, бо планую вибратись на Десну на вихідних, але чим більше дивлюсь карту — тим більше гублюсь Виїжджаю з Броварів, тож ідеально було б щось у межах 1,5 години їзди. Головна умова — без човна, ловити буду з берега. Ціль — карась, плотва, можливо, лящ. Снасті прості: фідер і мах. Що важливо: не хочу платник, щоб було нормальне місце під машину (ну або недалеко пройти), не занадто закидане сміттям (хоча, розумію, це рідкість ), бажано, щоб був вихід до води без джунглів з кропиви. Що знайшов сам: Хотянівка — багато хто хвалить, але пишуть, що там тепер чи то приват, чи багато людей. Літки — були раніше гарні місця, але кажуть, сильно замулилось. Требухів — Семиполки — Лошакова Гута — не був там, тільки чув. Ще згадують про Осещина, але хз як туди дістатись. Може, хтось підкаже точку, куди варто їхати зараз, у липні? Де нормальний підхід до води й є шанс щось упіймати, а не просто посмажити сосиски Якщо є скрін з карти / гугл мапс або точка на GPS — взагалі буду вдячний. Напишіть, хто де ловить — може з кимось і зберемось разом P.S. Якщо тема “зайде” — після поїздки напишу фідбек і викладу фото, що й де ловив Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.