sexanib646 Опубліковано: 25 листопада Опубліковано: 25 листопада Хлопці, от чесно — чим більше пробую нічну рибалку, тим більше переконуюсь, що це або твій формат, або каторга. Бо коли все працює — короп, карась, лящ виходять годуватися саме вночі. Але коли не працює — сидиш у темряві, мерзнеш, слухаєш жаб і думаєш, чого ти не вдома спиш Я пробував ловити на ніч: – на Десні, – на ставку біля Баришівки, – на платниках навколо Броварів. І скажу так: результат сильно залежить від того, коли саме ловиш. У мене найкраще було з 23:00 до 02:30 — потім до світанку тиша. А знайомий каже, що ловить саме перед світанком — з 04:00 до 05:30. По снастях — фідер і поплавок працюють по-різному. Фідер дає результат по лящу й коропу, а поплавок — по карасю, якщо знайти мілке місце без течії. Освітлення мінімальне, шуму нуль. Але є нюанс — прикормка. Вночі працює тільки натуральний запах: часник, ваніль, мед. Яскраві аромати типу “клубніка XL” — повний провал. А тепер питання до тих, хто реально ловить вночі: – Який час для вас найкращий? – Чи має сенс сидіти всю ніч, чи краще приїхати “на точку” в конкретні години? – І чи реально вночі зловити трофейного коропа на річці, чи то міф? Бо я вже заплутався: то є кльов, то немає, то працює горох, то кукурудза, то взагалі рибі все байдуже. Поділіться досвідом — хочеться зрозуміти, чи я щось не так роблю, чи це просто нічна лотерея Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.