Fisherman Опубліковано: 8 листопада Опубліковано: 8 листопада Хлопці, от чесно — ніколи серйозно не ловив узимку, але цього року задумав спробувати. Друзі кажуть, що на першому льоді можна реально відірватись: окунь, плотва, навіть карась бере, якщо знайти “живу” воду. Але інші навпаки — кажуть, що це все байки, і без досвіду з мормишкою робити нічого. Хочу почути реальні історії: – де саме ловите взимку під Києвом (може, в районі Броварів, Вишгорода, Бучі)? – яку снасть берете — мормишку чи блешню? – і найцікавіше — чи є сенс купляти ехолот для підльодної рибалки, чи то понти? Бачив на Ютубі, як на Оболонській затоці тягали окунів по 300 грам, але мені важко в це повірити — там взимку лід чорний, вода мутна. Поділіться досвідом, хто реально виходить на лід. Бо я думаю або спробувати щастя на якомусь платнику, або краще варити глінтвейн і чекати весни Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.