Fisherman Опубліковано: 11 листопада Опубліковано: 11 листопада Хлопці, підкажіть, що відбувається цього сезону… Їздив уже тричі — Бровари, Бориспіль, Обухівський район — повна тиша. Карась мовчить, коропи не показуються, навіть окунь, який завжди “рятував ситуацію”, просто зник. Температура ще нормальна, тиск стабільний, прикормка перевірена — і все одно глухо. Чи це тільки в мене така “смужка невдач”? Чи дійсно риба вже пішла в глибину і ловити з берега марно? Дехто каже, що зараз найкраще ловиться тільки вночі або перед дощем, а вдень — хоч сиди з годівницею хоч без, все одно результату не буде. Поділіться, у кого останнім часом був кльов — де, коли і на що? Може, це загальний спад активності, а може, просто вода реально “вмерла” від перепаду температур? Бо таке відчуття, що риба змовилась і вирішила пережити осінь без нас Цитата
rubolov Опубліковано: 11 листопада Опубліковано: 11 листопада Та сама історія, брате Минулого тижня був під Вишгородом — з 6 ранку до обіду тиша, ні єдиної покльовки. Сиділо нас п’ятеро, і всі з нулем. Вода холодна, прозора, риба стоїть на глибині й не рухається. Кажуть, що після різкого похолодання вона “завмирає” — чекає стабільності. Я от що помітив: якщо ловити рано-вранці (до сходу сонця) або за день до дощу — ще можна щось витягнути. Особливо плотва й підлящик клюють обережно, але стабільно. А в сонячну погоду — глухо повністю. Зараз думаю перейти на мілководдя, де вода швидше прогрівається. Хтось пробував у цей період ловити біля очерету чи на мілких затоках? Є хоч якийсь результат? Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.