Fisherman Опубліковано: 18 листопада Опубліковано: 18 листопада Хлопці, от уже кілька років ловлю коропа саме на річках, і щоразу відчуття, ніби граєш у рулетку. На ставках все зрозуміло: точка, прикорм, бойли — і через пару годин є реакція. А от на річці… коропа ніби хтось ховає Минулого літа пробував на Десні, на Сеймі, на Удаї: – гачки міняв від 6 до 10 номера, – повідці від 10 до 25 см, – годівниці від 60 до 120 г, – корм — від міксу кукурудзи до річкової “тяжкої” фракції. Результат: три виходи за сезон, один короп на 3+, який ледве не зніс фідер у воду, і пара сходів. Тим часом бачу у звітах, що хлопці тягнуть стабільно — то на горох, то на кукурудзу, то навіть на пінопласт! Я вже починаю думати, що річковий короп — це більше про місце, ніж про снасті. Бо якщо не знайти точку, де він стоїть, можна хоч весь арсенал вигуляти — він навіть не гляне в твій бік. А тепер головне питання: ХТО реально ловить коропа на річці влітку, і в чому ваш секрет? – глибина? – течія? – корм? – час доби? – чи просто везіння? Бо особисто я на Десні найкраще ловив або о 4 ранку, або перед грозою, коли тиск падав. Цікаво почути реальні історії — може, я щось роблю не так, або просто не на ті точки сідаю? Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.