Вітаємо на Українському форумі рибалок. Вступай в нашу спільноту, а якщо хочеш стати активним модератором, напиши мені.

Перейти до публікації

Річкова ловля коропа влітку — хто реально ловить? Чи це “лотерея” кожного разу?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Хлопці, от уже кілька років ловлю коропа саме на річках, і щоразу відчуття, ніби граєш у рулетку. На ставках все зрозуміло: точка, прикорм, бойли — і через пару годин є реакція.
А от на річці… коропа ніби хтось ховає 😅

Минулого літа пробував на Десні, на Сеймі, на Удаї:
– гачки міняв від 6 до 10 номера,
– повідці від 10 до 25 см,
– годівниці від 60 до 120 г,
– корм — від міксу кукурудзи до річкової “тяжкої” фракції.

Результат: три виходи за сезон, один короп на 3+, який ледве не зніс фідер у воду, і пара сходів.
Тим часом бачу у звітах, що хлопці тягнуть стабільно — то на горох, то на кукурудзу, то навіть на пінопласт!

Я вже починаю думати, що річковий короп — це більше про місце, ніж про снасті.
Бо якщо не знайти точку, де він стоїть, можна хоч весь арсенал вигуляти — він навіть не гляне в твій бік.

👉 А тепер головне питання:
ХТО реально ловить коропа на річці влітку, і в чому ваш секрет?
– глибина?
– течія?
– корм?
– час доби?
– чи просто везіння?

Бо особисто я на Десні найкраще ловив або о 4 ранку, або перед грозою, коли тиск падав.
Цікаво почути реальні історії — може, я щось роблю не так, або просто не на ті точки сідаю?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Відновити форматування

Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

• Створити...