Вітаємо на Українському форумі рибалок. Вступай в нашу спільноту, а якщо хочеш стати активним модератором, напиши мені.

Перейти до публікації

Будинок рибака Сатанів. Відгуки рибалок.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Добрий день друзі.

Був в Сатанові на відпочинку ще коли в школу ходив😀 але мені там дуже сподобалась і природа, і рибалка. Відпочивали там з наметами. Рибу ловили на той час безкоштовно в ставку.

Локація

Дуже цікаво як зараз там? Дуже б хотів поїхати туди.

Бачу що там побудувалась база "будинок рибалок". Такі гарні будиночки на березі озера.

Дуже цікаво почути відгуки, хто відпочивав, відгукніться будь ласка.

• 2 роки потому...
Опубліковано: (змінено)

Чудове місце для відпочинку на природі у дерев'яних будинках!

На самому ставку багато риби як мирної (карп, товстолоб, карась, плотва) так і хижака.

В 2025 році відбулись уже два змагання по карпфішингу.

Хто любить потягати гарних окунів 200-500г то це воно! 

Окрім ставка також збоку є річка Збруч у якій можна половити Головня, Щуки, Судака, Окуня і тд

269521710.jpg

Змінено користувачем Олександр
Опубліковано:
29.07.2023 в 16:43, Fisherman сказав:

Добрий день друзі.

Був в Сатанові на відпочинку ще коли в школу ходив😀 але мені там дуже сподобалась і природа, і рибалка. Відпочивали там з наметами. Рибу ловили на той час безкоштовно в ставку.

Локація

Дуже цікаво як зараз там? Дуже б хотів поїхати туди.

Бачу що там побудувалась база "будинок рибалок". Такі гарні будиночки на березі озера.

Дуже цікаво почути відгуки, хто відпочивав, відгукніться будь ласка.

Раджу! Дуже класні місця! Якщо набридне ловити карпів, то поряд річка Збруч з хорошими головнями, щуками та водопадом

Опубліковано:
06.08.2025 в 15:22, Олександр сказав:

Раджу! Дуже класні місця! Якщо набридне ловити карпів, то поряд річка Збруч з хорошими головнями, щуками та водопадом

Дуже дякую за інформацію.

Був там ще в дитинстві з батьками, наметами, там раніше було наметове містечко. Зі ставка можна було тоді ловити безкоштовно рибу, риби було просто море, за день садок риби ловили на вудки зі ставка. На Збручі на течії не ловили правда, бо не вміли.

А зараз хочу поїхати в ці будиночки, або може і з наметом, якщо там можна з наметом розбитись..

Взагалі природа там кайф, поїхати відпочити від суєти міста - саме те.

Цікаво які ціни на оренду будинку та ловлю, може знаєте, то поділіться будь-ласка?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Відновити форматування

Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

• Створити...