rubolov Опубліковано: 2 грудня Опубліковано: 2 грудня Хлопці, останні роки спека така, що приманки псуються швидше, ніж ми доїжджаємо на водойму. Особливо, якщо в машині +40, а в сумці все лежить “як є”. Я вже кілька разів так попадав, що доводилось ловити на те, що залишилось живим Поділюсь своїми спостереженнями: 1) Опариш і мотиль Це взагалі біда. Один раз залишив опариша в банці в багажнику — години дві, і він перетворився на кашу. Тепер вожу тільки в невеликому контейнері + заморожений акумулятор холоду. І мотиль — тільки в коробці з тирсою й у тіні. 2) Кукурудза / мастирка / тісто Кукурудза в банці швидко закисає. Тепер беру маленькі порції в пакети, а банку залишаю вдома. Мастирку тримаю в коробці з кришкою — і обов’язково в холоді. 3) Хробак Хробак — витривалий, але теж “вариться”, якщо спека. Берегу в торфі або вологому ґрунті, і завжди в тіні, бо сонце моментально сушить. 4) Липкі ароматизовані приманки На сонці перетворюються в одну велику липку пляму. Тому або холодильний пакет, або сумка-холодильник (вона реально виручає). Мій головний фейл Одного разу забув контейнер із мотилем на сонці… Підійшов через годину — запах був такий, що навіть кіт вдома не підійшов понюхати Після цього зрозумів: спека — ворог рибалки сильніший, ніж будь-який браконьєр. Хлопці, а як ви зберігаєте приманку в 30+°C? Може, є якісь свої лайфхаки? Бо чесно, я вже думаю купити маленький туристичний холодильник — настільки це все дістає. Цитата
rubolov Опубліковано: в п'ятницю в 14:08 Автор Опубліковано: в п'ятницю в 14:08 Доречі, холодильник я придбав) Але тепер відгрібаю від жінки за те що черв'яки в ньому тримаю) Цитата
Fisherman Опубліковано: в п'ятницю в 14:14 Опубліковано: в п'ятницю в 14:14 Можна просто всі ховати в тінь і бажано в пакет і в воду. Я так роблю і все ок) Холодильник то занадто мабуть для рибалки) Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.