Перейти до публікації
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Український форум рибалок - uafisher.com.ua

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Шукаю снасті Z Solutions. Комусь траплялися?

Featured Replies

Опубліковано:

Привіт, рибалки! Хочу поділитися однією історією та запитати поради. Кілька років тому мій друг, який часто буває в Європі, привіз мені в подарунок шикарний набір для спінінгової риболовлі. Там було все, що душа бажає:

Спінінг із дуже зручною рукояткою і відмінною чутливістю.

Котушка, яка працювала так плавно, що здається, можна було ловити на неї навіть із закритими очима.

Кілька наборів воблерів і блешень, які, чесно кажучи, досі ловлять краще за більшість того, що я купував сам.

Надійний чохол, у який це все складалося — компактний і міцний.

На коробці був бренд Z Solutions. Як я зрозумів, це якась європейська компанія, але зараз я ніяк не можу знайти їхню продукцію. Чи то вони зникли з ринку, чи я просто шукаю не там. Друг казав, що це то чи венгри, то чи прибалти, але теж точно не пам’ятає.

Просто за ці роки я реально звик до їхнього спорядження, воно якісне, надійне, і тепер, коли час замінити деякі снасті, я б хотів знайти щось схоже. Але навіть у європейських магазинах, де я шукав, нічого конкретного не знаходжу.

Може, хтось із вас користувався снастями Z Solutions? Як вам? Чи, може, знаєте, де їх зараз можна купити? Або, якщо компанія вже не існує, чи є щось схоже за якістю?

Буду дуже вдячний за будь-які поради. Бо відпускати улюблені снасті "в небуття" якось не хочеться, а знайти заміну — поки що місія нездійсненна. Дякую заздалегідь і гарного кльову всім!

• 5 місяців потому...
Опубліковано:
06.12.2024 в 16:05, Dobromir сказав:

Привіт, рибалки! Хочу поділитися однією історією та запитати поради. Кілька років тому мій друг, який часто буває в Європі, привіз мені в подарунок шикарний набір для спінінгової риболовлі. Там було все, що душа бажає:

Спінінг із дуже зручною рукояткою і відмінною чутливістю.

Котушка, яка працювала так плавно, що здається, можна було ловити на неї навіть із закритими очима.

Кілька наборів воблерів і блешень, які, чесно кажучи, досі ловлять краще за більшість того, що я купував сам.

Надійний чохол, у який це все складалося — компактний і міцний.

На коробці був бренд Z Solutions. Як я зрозумів, це якась європейська компанія, але зараз я ніяк не можу знайти їхню продукцію. Чи то вони зникли з ринку, чи я просто шукаю не там. Друг казав, що це то чи венгри, то чи прибалти, але теж точно не пам’ятає.

Просто за ці роки я реально звик до їхнього спорядження, воно якісне, надійне, і тепер, коли час замінити деякі снасті, я б хотів знайти щось схоже. Але навіть у європейських магазинах, де я шукав, нічого конкретного не знаходжу.

Може, хтось із вас користувався снастями Z Solutions? Як вам? Чи, може, знаєте, де їх зараз можна купити? Або, якщо компанія вже не існує, чи є щось схоже за якістю?

Буду дуже вдячний за будь-які поради. Бо відпускати улюблені снасті "в небуття" якось не хочеться, а знайти заміну — поки що місія нездійсненна. Дякую заздалегідь і гарного кльову всім!

Дуже схоже на рекламу бренду? Реклама заборонена на форумі.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

Account

Navigation

Пошук

Пошук

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.