Fisherman Опубліковано: 27 травня Опубліковано: 27 травня Карась у травні: поплавок чи донка? Досвід з практики Вічне питання — що краще працює на карася: делікатний поплавок чи донка/фідер? У травні це вже не стільки теорія, як практика. Мій досвід: Якщо водойма тиха, невелика, без течії — поплавок рулить. Особливо зранку і ввечері, коли карась підходить до мілководдя. Якщо є глибина, вітер, або риба стоїть далі — тільки фідер. Поплавок просто не добиває до точки. Що краще по результату? У травні поплавок дає більше “емоцій”: видно клювання, можна гратися з насадками, реагувати миттєво. Фідер — стабільніше по результату, особливо коли правильно вибрана точка й прикормка. Мій лайфхак: Якщо є можливість — ставлю два вудилища: одне — фідер "на дальняк", друге — поплавок під берегом. Часто буває, що карась бере саме в півметрі від берега, а всі “гудуть” фідером по центру і сидять без нічого А у вас що краще працює зараз? Поплавочники, фідеристи — давайте реальні фото, снасті, точки! Цитата
sexanib646 Опубліковано: 27 травня Опубліковано: 27 травня Та який фідер, люди добрі? Сидиш 2 години, чекаєш, покльовка одна — і та холоста. А на поплавок — тільки закинув, і вже “підозрілий танець”! Я ловлю карася в травні вже 20 років — поплавок і тільки поплавок. І не треба цих ваших пікерів, аром, кормушок… Рибалка має бути простою — вудка, гачок, опариш, і тиша. А не цей фідерний футбол: “закинув – чекаєш – перезакинув – знов чекаєш”. Поплавок — це як класика. Як стара добра пісня. Хто не згоден — покажіть хоч одну стабільну фідерну сесію на карася без “0” Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.