Fisherman Опубліковано: 10 червня Опубліковано: 10 червня Дешева, але робоча прикормка: крупи + макуха = карась ваш Не обов’язково витрачати купу грошей на фірмову прикормку з магазину. Часто проста домашня суміш на основі круп і макухи працює не гірше, а іноді й краще. Особливо на звичних водоймах. Ось мій базовий рецепт (на 1 рибалку): 1 склянка пшеничної або ячмінної крупи (відвареної до розсипчастого стану) 1 склянка панірувальних сухарів або змеленого сухого хліба 0.5 склянки тертої або товченої макухи 1 чайна ложка меленої кориці або конопляного насіння (за бажанням) Трохи глини або землі з місця ловлі — для ваги і натуральності Ароматика: У холодну воду — взагалі без або мінімум (мелений кріп, аніс, часник). У теплу — можна додати ваніль чи мед. Для чого працює: Карась, плотва, лящ — у стоячій воді або слаботечії. Працює як на поплавок, так і на фідер. Порада: Частину макухи можна змішати з глиною та зліпити кулі, які кидати перед закиданням. А основною сумішшю — заповнювати годівницю. Якщо є бажання — можу викласти фотки, як я це все готую “в польових умовах”. А ви користуєтесь такими “народними” прикормками? Поділіться рецептами Цитата
sexanib646 Опубліковано: 10 червня Опубліковано: 10 червня Дякую за рецепт, попробую відпишу чи працює Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.